Open haarden van Totem
Totem - Afsluitbare open haarden

De afsluitbare open haarden van Totem

open haarden

De afsluitbare open haarden van Totem zijn speciaal ontwikkeld om het rendement van een inbouwhaard te verenigen met de gezelligheid van een open haard. Wanneer men de tijd heeft van de haard te genieten, dan kan dit nog steeds best zonder glasraam. Daarna sluit men ze gewoon voor het veel betere rendement en de optimale veiligheid van een inbouwhaard.

De Totem inbouwhaarden zijn dus open haarden die ook gesloten kunnen worden, wat unieker is dan het lijkt. Deze inbouwhaarden zijn immers in de eerste plaats als open haarden ontwikkeld. Door de hoge rookopvang blijft de schoorsteentrek dan maximaal en wordt bij gebruik als open haard de kans op rookinslag minimaal. Bij gewone inbouwhaarden is die kans veel groter. De discrete design van de Totem open haarden verbergt alle metaal wanneer u de luchtgespoelde liftdeur open schuift.

Totem biedt zowel scherp geprijsde als bijzonder duurzame inbouwhaarden. Er is een volledige soldering van onder tot boven, zonder vijzen of rivetten in bovenconstructie. Binnenin zijn ze afgewerkt met muren van gele of zwarte opgestapelde vuurvaste stenen van 5 cm dik. Deze hebben een hoge weerstand tegen warmte : ze kunnen maar liefst 1350 °C verdragen.

TOTEM biedt de ruimste keuze aan open haarden met liftdeuren. Vooral de veelheid aan doorkijkmodellen, panoramische deuren en hanghaarden valt op. Zie het modellen-overzicht.

Het concept laat ook toe de convectiewarmte in de huiskamer en naburige ruimtes te brengen en dit zonder ventilator. Rechstreekse aansluiting op de buitenlucht is eveneens mogelijk.

Wilt u echt weten hoe zo'n afsluitbare open haard van Totem eruit ziet en functioneert, bezoek dan uw regionale Totem-verdeler. Vraag ook onze gratis brochure aan, al is deze het snelst bij uw verdeler te bekomen en al bevat deze brochure minder informatie dan op deze website te vinden is.

 

TULIKIVI

massieve
speksteenkachels

DAN SKAN

deense
houtkachels

TOTEM

afsluitbare
open haarden

CALIMAX

geluidsarme
pelletkachels

ALTECH

kachels in
speksteen

LOHBERGER

fornuizen op
hout & pellets

ALPINA

gaskachels met
stralingswarmte

PANYOL

inbouw
houtovens

BIG GREEN EGG

méér dan een
barbecue

ECOSTONE

elektrische
verwarming

MONDEX

speksteen
saunakachels

LOGMATIC

de handige
houtklover

 

 

 

 

 

BELGIË : Jagershoek 10, 8570 Vichte - Belgie - Tel 056/77.60.90
NEDERLAND (enkel postadres) : Archimedesstraat 12, NL 3316 - AB Dordrecht - Nederland. Tel 078/639.04.76

Een Tulikivi vanaf 150 € per maand...
Houtpellets voor de pelletkachel...
Neem deel aan een Tulikivi Avond...
Milieubewuste stooktips...
Pellets met DIN-kwaliteit...
Bezoek Tulikivi eigenaars in uw streek...
Tegelkachels met speksteen...
Brandhout tips...
Uw open haard is goud waard...
De natuurlijke infrarode saunakachel...
10 voordelen van de massieve speksteenkachel...
Een fornuis op hout of pellets...
De speksteen radiator...
Beschouwing over schouwen...
Open haarden en allesbranders...
De geluidsarme pelletkachel...
Vind uw lokale verdeler met onze dealerzoekmachine voor alle merken Beurzen, infodagen en info-avonden over haarden en kachels Beurzen, infodagen en info-avonden over haarden en kachels Gratis documentatie van de merken op deze site - te downloaden, op te halen bij uw verdeler of per post te verkrijgen Contacteer Dutry & Co Vind uw openhaard, speksteenkachel, tegelkachel, allesbrander, enz... in onze foto-albums Dutry Videocenter met clips over kachels en haarden Voordelige financieringsvoorwaarden voor haarden, kachels en speksteenkachels Overzicht van alle paginas van deze site Tulikivi massieve speksteenkachels Danskan houtkachels open haarden van Totem Calimax pelletkachels Altech kachels in speksteen Alpina gaskachels inbouw houtoven voor pizza, brood, enz... Big Green Egg barbecue Ecostone electrische verwarming Mondex saunakachels Logmatic houtklovers Houtfornuizen van Lohberger Tulikivi massieve speksteenkachels Danskan houtkachels open haarden van Totem Calimax pelletkachels Altech kachels in speksteen Alpina gaskachels inbouw houtoven voor pizza, brood, enz... Big Green Egg barbecue Ecostone electrische verwarming Mondex saunakachels Logmatic houtklovers Houtgestookte fornuizen Achtergronden ivm Dutry & Co, invoerder van Tulikivi, Danskan, Altech, Ecostone, Mondex, Big Green Egg, Alpina, Mondex,... Meer info over een bezoek aan de internationale toonzaal van Dutry & Co Links naar verwante sites Meer lezen ... van open haarden tot stralingswarmte Print enkel de inhoud van deze pagina af, dus zonder de navigatie-elementen bovenaan, onderaan en rechts Email een link naar deze pagina aan uw vrienden of famillie Meer info over een bezoek aan de internationale toonzaal van Dutry & Co in België Le site de Dutry & Co en français Voeg deze website toe aan uw lijst van favoriete websites Tulikivi massieve speksteenkachels Danskan houtkachels Totem open haarden inbouwhaarden Altech kachels Panyol houtoven voor brood, pizza, etc... Alpina gaskachels Big Green Egg barbecue Ecostone radiators voor electrische verwarming Mondex saunakachels Logmatic houtklovers Fornuis hout Lohberger De pelletkachel van Calimax