Ecostone electrische verwarming
Ecostone - Elektrische verwarming
Modellen-overzicht

Ecostone - Elektrische Verwarming

Electrische verwarming met Ecostone

Met Ecostone tilt u elektrische verwarming op een hoger niveau. Vervang de typische hoge gebruikskosten, povere esthetiek en slechte warmtekwaliteit door voordelige warmteaccumulatie in een mooie natuursteen die heerlijke stralingswarmte voortbrengt.

Ecostone electrische verwarming : modellenElektrische verwarming is duur wanneer u op elk ogenblik van de dag vele kilowatts elektriciteit verbruikt om te verwarmen. Door het opslaan van warmte in de Ecostone speksteen kan u optimaal genieten van het drievoudige uurtarief dat de elektriciteitsproducenten aanbieden. Het belangrijkste verbruik gebeurt op het moment van de dag wanneer de elektriciteit het goedkoopst is en in de piekuren met de duurste elektriciteit is er in principe helemaal geen verbruik. Meer hierover op de pagina "elektrische accumulatie".

Een traditionele elektrische verwarming, met of zonder accumulatie, blaast lucht over het elektrische verwarmingselement en vervolgens de kamer in. Dit geeft een zeer laag comfort-niveau, met geluidshinder en irritatie van de luchtwegen door uitdroging en stof. De stralingswarmte van de Ecostone speksteen is daarentegen bijzonder behaaglijk en vergelijkbaar met die van de zon of van een haardvuur.

Ecostone electrische verwarming : modellenMet de elektrische verwarming van Ecostone haalt u bovendien een verwarmingsmeubel in huis dat mag gezien worden. De tijdloze elegantie van speksteen verbergt het elektrische verwarmings-element volledig. Door de hoge warmteopslagcapaciteit van speksteen en de ingenieuze opbouw kan u veel warmte opslaan zonder veel ruimte te verliezen. Het modulaire systeem zorgt ervoor dat uw Ecostone perfect kan worden aangepast aan uw interieur en ook met extra decoraties volledig aan uw persoonlijke smaak kan beantwoorden. Er is dus veel meer mogelijk dan de basismodellen.

Een Ecostone kan u zelf plaatsen of laten opbouwen door een vakman. Bezoek een Ecostone verdeler in uw regio om de behaaglijke stralingswarmte zelf te voelen en een antwoord te krijgen op al uw verdere vragen. U kan ook een gratis brochure aanvragen, al is deze het snelst bij uw verdeler te bekomen en al bevat deze brochure minder informatie dan op deze website te vinden is.

TULIKIVI

massieve
speksteenkachels

DAN SKAN

deense
houtkachels

TOTEM

afsluitbare
open haarden

CALIMAX

geluidsarme
pelletkachels

ALTECH

kachels in
speksteen

LOHBERGER

fornuizen op
hout & pellets

ALPINA

gaskachels met
stralingswarmte

PANYOL

inbouw
houtovens

BIG GREEN EGG

méér dan een
barbecue

ECOSTONE

elektrische
verwarming

MONDEX

speksteen
saunakachels

LOGMATIC

de handige
houtklover

 

 

 

 

 

BELGIË : Jagershoek 10, 8570 Vichte - Belgie - Tel 056/77.60.90
NEDERLAND (enkel postadres) : Archimedesstraat 12, NL 3316 - AB Dordrecht - Nederland. Tel 078/639.04.76

Een Tulikivi vanaf 150 € per maand...
Houtpellets voor de pelletkachel...
Neem deel aan een Tulikivi Avond...
Milieubewuste stooktips...
Pellets met DIN-kwaliteit...
Bezoek Tulikivi eigenaars in uw streek...
Tegelkachels met speksteen...
Brandhout tips...
Uw open haard is goud waard...
De natuurlijke infrarode saunakachel...
10 voordelen van de massieve speksteenkachel...
Een fornuis op hout of pellets...
De speksteen radiator...
Beschouwing over schouwen...
Open haarden en allesbranders...
De geluidsarme pelletkachel...
Vind uw lokale verdeler met onze dealerzoekmachine voor alle merken Beurzen, infodagen en info-avonden over haarden en kachels Beurzen, infodagen en info-avonden over haarden en kachels Gratis documentatie van de merken op deze site - te downloaden, op te halen bij uw verdeler of per post te verkrijgen Contacteer Dutry & Co Vind uw openhaard, speksteenkachel, tegelkachel, allesbrander, enz... in onze foto-albums Dutry Videocenter met clips over kachels en haarden Voordelige financieringsvoorwaarden voor haarden, kachels en speksteenkachels Overzicht van alle paginas van deze site Tulikivi massieve speksteenkachels Danskan houtkachels open haarden van Totem Calimax pelletkachels Altech kachels in speksteen Alpina gaskachels inbouw houtoven voor pizza, brood, enz... Big Green Egg barbecue Ecostone electrische verwarming Mondex saunakachels Logmatic houtklovers Houtfornuizen van Lohberger Tulikivi massieve speksteenkachels Danskan houtkachels open haarden van Totem Calimax pelletkachels Altech kachels in speksteen Alpina gaskachels inbouw houtoven voor pizza, brood, enz... Big Green Egg barbecue Ecostone electrische verwarming Mondex saunakachels Logmatic houtklovers Houtgestookte fornuizen Achtergronden ivm Dutry & Co, invoerder van Tulikivi, Danskan, Altech, Ecostone, Mondex, Big Green Egg, Alpina, Mondex,... Meer info over een bezoek aan de internationale toonzaal van Dutry & Co Links naar verwante sites Meer lezen ... van open haarden tot stralingswarmte Print enkel de inhoud van deze pagina af, dus zonder de navigatie-elementen bovenaan, onderaan en rechts Email een link naar deze pagina aan uw vrienden of famillie Meer info over een bezoek aan de internationale toonzaal van Dutry & Co in België Le site de Dutry & Co en français Voeg deze website toe aan uw lijst van favoriete websites Tulikivi massieve speksteenkachels Danskan houtkachels Totem open haarden inbouwhaarden Altech kachels Panyol houtoven voor brood, pizza, etc... Alpina gaskachels Big Green Egg barbecue Ecostone radiators voor electrische verwarming Mondex saunakachels Logmatic houtklovers Fornuis hout Lohberger De pelletkachel van Calimax